De Ronde Kamer

De vrouwencirkels geef ik vanuit de ronde kamer in Carpe Diem in Bilthoven. Deze kamer deel ik met deze 2 prachtige vrouwen, Angela en Marion.

Wie zijn wij en wat bieden wij...

Voelen, verbinden, zijn, de kracht van zachtheid, lichtheid, balans, beweging op alle niveaus.
Het is onze passie/missie om jou te helpen contact te maken met je lichaam.  Wij vertalen de signalen van je lichaam en helpen jou deze ook te verstaan. Zo helpen wij je je passie, kracht en licht maar ook je grenzen weer te voelen en in te zetten om zo vanuit je ware kern te leven.
.

(foto v.l.n.r. Marion, Majella en Angela)

 

Angela:

Coach, kinesiologie, klankschaal massage, allergiebehandeling volgens NAET en TRM, voeding (intolerantie/allergie), stressrelease, braintraining bij concentratie problemen, hormoon problemen. OCD, masseren, het begeleiden van mensen in hun ziekte- en revalidatieproces.
Ieder mens is uniek en beweegt op zijn eigen wijze door het leven. Ieder heeft zijn eigen verhaal en vormt zijn eigen pad. Met Kinesiologie lever ik maatwerk (lees ik de mens) op een holistische wijze. 
Marion:
In mijn praktijk staat de mens als geheel centraal, bewustwordingsprocessen spelen hierbij een grote rol. Het is mijn missie is om mensen te begeleiden in hun helings- en ontwikkelingsproces.
Adem en ontspanningstherapie, holistic pulsing, massage, manuele therapie, stress management, mindfulness, aandachttraining, lichaamsgericht coachen, ACT en focussen .
Ik stem af op maat en faciliteer zo het helingsproces, het pulsen is daar een onderdeel van.
Majella:
Voel je ook het verlangen...? het verlangen om weer te verbinden met je eigen vrouw zijn. Voor een moment te kunnen verzachten, te verstillen, te delen, te helen, te zijn. Je weer te verbinden met het ritme van de seizoenen en de maan. 
Volle maancirkel op vrijdagen 18.30u tot 22.00u (voor nu VOL)
Nieuwe maan op vrijdagmiddag 13.30 tot 17.00u (start wanneer de cirkel gevormd is)