Over mij

Ik ben Majella van Montfoort, 48 jaar, moeder van 3 prachtige puber kinderen en erg verliefd op Jeroen. Wij wonen niet samen maar maken veel plezier met elkaar en helpen elkaar groeien als mens.

Zolang als ik mij kan herinneren bekijk ik de wereld anders. Als kind liep ik veel in het bos opzoek naar dieren die ik kon redden, ik hou van de natuur. Vanaf mijn 20e ben ik gaan lezen en leren, heb ik 3 graden Reiki behaald , volgde  meditatie-trainingen, verdiepte mijzelf in edelstenen, sjamanisme en natuurreligies. 

Vervolgens heb ik mijn opleidingen Acupunctuur en Chinese kruiden (TCG) afgerond, met specialisatie in 5 elementen acupunctuur en  gynaecologie vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde.  Ik startte mijn eigen acupunctuurpraktijk  waarin mijn aandacht uitging naar vrouwen, zwangerschap en de vrouwelijke cyclus. Ook begeleide ik mensen bij het stoppen met roken en bij de wens tot afvallen door middel van acupunctuur en het "make it easy" plan.  


Toen mijn jongste 3 was ben ik gescheiden en moest ik met veel pijn in mijn hart mijn praktijk loslaten. Ik vond een leuke baan in de zorg, die ik tot op de dag van vandaag goed kan combineren met het moederschap voor mijn 3 kinderen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.......  Met de tijd ontstond er weer meer ruimte voor mijn passie;  vrouwenwerk en spiritualiteit. Ik ronde mijn opleiding tot HathaYogadocent af en combineer inmiddels mijn werk in de zorg met Yoga en vrouwenwerk. 

 

Ik leef mijn leven vanuit liefde, compassie, aandacht, eerlijkheid en plezier. Elke dag leer en reflecteer ik, zo probeer ik in zachtheid steeds een stapje dichter bij mijn ware zelf te komen.