Vrouwencirkels

Al sinds mensen heugenis komen vrouwen bij elkaar in cirkel om te delen, te helen, plezier te maken en te groeien als vrouw. Een cirkel heeft geen begin en geen einde, in de cirkel zijn wij allemaal gelijk, zijn wij elkaars spiegel, zijn wij een. 

Ik geef vrouwencirkels in de vorm van maancirkels. Een maancirkel is een groep vrouwen die maandelijks bij elkaar komt.  Met mijn maancirkels ben ik een onderdeel van de moonsisters community. 
In de cirkel maken wij verbinding met de cyclus van de natuur en haar krachten, met de energie van de maan en met het diepere zelf. Wij voeren rituelen uit en gaat de verbinding van het zusterschap aan. Wij delen, leren en helen met elkaar want de wijsheid komt uit de cirkel.

De maan,
De maan is een krachtig en zeer vrouwelijk symbool. Ze beweegt net als ons vrouwen in cycli van 4 weken. Ze reflecteert het licht van de zon waardoor ze licht in de duisternis brengt. Ze is onze gids op de reis naar binnen en schijnt haar licht op het onderbewuste zodat het zichtbaar en bewust wordt.  

Zo ziet een bijeenkomst in cirkel er uit;

Een bijeenkomst duurt ongeveer 3 uur. Ik zorg voor thee en wat lekkers voor op het altaar. Met elkaar doen wij het openingsritueel en hebben wij een deelronde. Vervolgens werken wij met een thema, dat kan van te voren vastgesteld zijn maar het kan ook een thema zijn wat in de cirkel op dat moment ontstaat. 
Als afsluiting bedanken wij de krachten en elkaar.

Gesloten cirkel;
Omdat ik het heel belangrijk vind een veilige ruimte te creĆ«ren zodat elke vrouw zich gezien voelt en haar ruimte in durft te nemen zijn de cirkels die ik geef besloten.  Dat houd in dat je voor een langere tijd een verbinding aan gaat. Meestal voor een peroide van 6 manen. 

Voel je het ook?

Voel jij diep van binnen ook de behoefte om te verbinden met een mooie groep vrouwen? Je masker af te zetten en te kunnen zakken in je authentieke zelf? Elkaar toe te juichen, plezier te maken en te helen? Neem contact met mij op via onderstaande link. Dan zal ik je bellen en kunnen wij aanvoelen of deze cirkel wat voor je is.  In een maancirkel ga je met elkaar het sisterhood aan. Het is een gezamenlijk avontuur, een spirituele reis van verdieping en zelfontwikkeling. 

Voel je welkom!

Namaste